Mijn naam is Daniëlle Akuffo-Sollart. Ik heb ruim 20 jaar werkervaring bij zowel commerciële organisaties als de overheid. Ik heb gewerkt voor onder andere Jaarbeurs, provincie Utrecht, Engie, gemeente Amersfoort, USG People, Liander en waterschap Zuiderzeeland. Daardoor heb ik veel kennis opgedaan met werken in verschillende bedrijfsculturen, branches en met collega’s in heel diverse rollen.

Mijn energie
Ik vind het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten. Het geeft mij veel energie om mensen verder te helpen in hun werk. Wat zijn jouw talenten? Wanneer voel jij je als een vis in het water? Welke omgeving past het beste bij jou? Maar ook: wat zijn jouw kwaliteiten en valkuilen? Daarbij heb ik er veel plezier in om met allerlei werkvormen, spellen, creativiteit en een vleugje humor aan de slag te gaan om het antwoord te vinden op jouw coachvraag.

Coach ervaring
Intussen heb ik voor verschillende organisaties al coachingswerkzaamheden gedaan: USG People, SamCoaching (studiekeuzecoaching), Windesheim en Werk2030. Daarnaast heb ik veel individuele trajecten gedaan namens mijn eigen bedrijf. Op dit moment werk ik veel voor JamesLoopbaan.

Register Loopbaanprofessional (NOLOC)
Wanneer je je auto naar de garage brengt, ga je toch ook liever naar een BOVAG garage? Ik ben van mening dat dit principe ook geldt voor (loopbaan)coaches. Coach is een onbeschermd beroep, wat betekent dat iedereen zich coach mag noemen. Omdat ik dit belangrijk vind, heb ik mij aangesloten bij het NOLOC en ben ik gecertificeerd als Register Loopbaanprofessional. Mijn referentienummer is: RL-221223-12689.

Blijven leren
Tot slot vind ik het belangrijk (en leuk!) om mijzelf te blijven ontwikkelen. Op dit moment ben ik bezig met de training Vitaliteit en Gezond. Hieronder een overzicht van opleidingen en cursussen die ik heb gedaan op het gebied van (loopbaan)coaching:
– Coach Practitioner (Gort Coaching)
– Leergang Loopbaan- en Talentcoaching (Hogeschool Windesheim)
– De Loopbaantrechter (Dé Loopbaanopleiding)
– Outplacement Coach (Gort Coaching)
– Co-Active Fundamentals (Co-Active Training Institute)
– DISC & Drijfveren (TalentFirst Nederland)
En geloof me, er staan nog een hoop cursussen op mijn verlanglijstje! Hiernaast doe ik elke twee maanden intervisie met een groep andere coaches.